Yeni
Barkod : 718037855363 Ürün Kodu : ST10764

WD Elements Taşınabilir Harddisk 2 TB Siyah

0 Yorum
ultrasepet-freekargo.png (51 KB) BU ÜRÜNDE KARGO ÜCRETSİZ!
3.250,00 TL
Kdv
Dahil
KDV : %20
TL 'den başlayan taksitlerle
Kampanyalar
Bu Ürün İçin Kampanya Bulunamadı.
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu
  • SADE, HIZLI VE TAŞINABİLİR

    USB 3.0 destekli WD Elements™ taşınabilir sabit diskleri, değere önem veren müşteriler için güvenilir, yüksek kapasiteli depolama, hızlı veri aktarımı, evrensel bağlantı ve devasa kapasite sunar.

    USB 3.0 ve USB 2.0 ile uyumlu

    Tek bir disk kullanarak hem son teknoloji USB 3.0 bağlantılı cihazlarla hem de eski USB 2.0 bağlantılı cihazlarla uyumluluk elde edersiniz. Yüksek aktarım hızları WD Elements taşınabilir sabit diski, bir USB 3.0 bağlantı noktasına bağlandığında, hızlı veri aktarımı sağlar. PC performansını iyileştirir Dahili sabit diskiniz neredeyse tamamen dolduğunda PC'niz yavaşlar. Dosyaları silmeyin. Dosyaları WD Elements taşınabilir diskinize aktararak dahili sabit diskinizdeki alanı boşaltın ve bilgisayarınızın performansına yeniden hız kazandırın.

    ÖZELLİKLERİ

    KÜÇÜK BOYUTLARA SAHIP BIR MUHAFAZADA DEVASA KAPASITE Küçük ve hafif tasarım, 4 TB'a kadar kapasite sunar ve WD Elements taşınabilir sabit disklerini müşteriler için ideal bir yardımcı haline getirir.

    BAŞTAN BAŞA WD KALİTESİ

    Verilerinizin sizin için önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bu diski, dayanıklılık ve darbelere karşı uzun vadeli güvenilirlik için zorlu şartlara uygun olarak ürettik. Diskinizi özel olarak tasarlanmış şık ve sağlam bir kasa ile koruyoruz.

    TEKNIK ÖZELLİKLER

    Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7 için biçimlendirilmiş NTFS. Diğer işletim sistemleri için yeniden biçimlendirme gerektirebilir. Uyumluluk, kullanıcının donanım yapılandırmasına ve işletim sistemine bağlı olarak farklılık gösterebilir.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.