Barkod : 8692802201727 Ürün Kodu : ST12431

Eziomask N95 Ultrasonik FFP2 Maske Telli Belgeli 10 Adet

0 Yorum
27,50 TL
Kdv
Dahil
KDV : %10
TL 'den başlayan taksitlerle
Kampanyalar
Bu Ürün İçin Kampanya Bulunamadı.
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu

  • Günümüzde maske her birey tarafından sıkça kullanılan kişisel bakım ürünü haline gelmiştir. Hastalıklardan, salgınlardan, gripten, nezleden ve diğer türlü rahatsızlıklardan koruma sağlayan maske ürünleri kalitesine göre sınıflandırılmaktadır. Telli maskeler genel olarak yüze daha iyi oturur ve risklerden üst düzey koruma sağlar. N95 Maske ürünleri ise ultra kalın ve emişli filtre özelliği ile kullanılmaktadır. Ultrasonik olma özelliği ile de sıkça tercih edilen N95 Maske buğu önleyici özelliğe de sahiptir. Eziomask N95 Ultrasonik FFP2 Telli Maske belgeli olmakla birlikte ultrasepet.com'da satışı yapılmaktadır.
    Eziomask N95 Ultrasonik FFP2 Telli Maske Özellikleri Neledir?
    Maskeler virüslerden ve hastalıklardan korunma sağlaması için tercih edilmektedir. Ayrıca, maske ürünleri özelliklerine göre ön plana çıkmaktadır. Daha iyi koruyan maskeler insanlar tarafından daha çok kullanılmaktadır. Eziomask N95 Ultrasonik FFP2 Telli Maske, telli maske olma özelliği ile ön plana çıkar. Rahat kullanım sağlayan lastikleri ile Eziomask N95 Telli Maske kulak acıtmaz. Kendinden emişli filtre özelliği bulunan maske otomatik emici filtre tipi buğu önleyicidir. Sağlığınız açısından her bir maske kendi özel paketinde tarafınıza gönderilmektedir.
    Eziomask N95 Ultrasonik FFP2 Telli Maske Nerelerde Kullanılır?
    Salgın dönemlerinde oldukça yoğun biçimde kullanılan maskelerin kullanım alanları oldukça genişlemiştir. Hastalıklardan korunmak isteyen insanlar evlerinde dahi maske ürünlerini kullanmaktadır. Salgın dönemleri haricinde genel olarak hastaneler, muayenehaneler, labaratuvarlar, gıda ve yemek fabrikaları ve temizlik firmaları gibi hijyen gerektiren alanlarda kullanılır. Eziomask N95 Telli Maske bu alanlarda oldukça sık bir şekilde kullanılmaktadır.
    Eziomask N95 Ultrasonik FFP2 Telli Maske ürününü şimdi ultrasepet.com'dan rahatlıkla satın alabilirsiniz. Hemen sipariş oluşturun, size özel indirimli fırsatlardan anında yararlanın.
Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.