Yeni
Barkod : 4977766748148 Ürün Kodu : US00026

Brother BT5000M Orijinal Yazıcı Mürekkebi 48.8 ml. Magenta

0 Yorum
  • 5.000 sayfa baskı kapasiteli
  • Kırmızı renk
  • Brother Orjinal Mürekkepler ile orjinal kaliteyi yaşayın
  • Tüm dolan kartuş ve bitmeyen kartuş sistemlerinde kullanabilirsiniz
  • Mükemmel fotoğraf çıktıları alabilirsiniz
  • Kesinlikle yazıcı kafasında tıkanıklık yaşamazsınız
  • Kesinlike çıktılarda Güneş ışığından ve Su'dan etkilenmez
340,00 TL
Kdv
Dahil
KDV : %20
TL 'den başlayan taksitlerle
Kampanyalar
Bu Ürün İçin Kampanya Bulunamadı.
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu
  • Brother BT5000BK Orijinal Yazıcı Mürekkebi 48.8 ml. Magenta

    Brother kırmızı mürekkep kartuş, renk bakımından oldukça göz alıcı bir özelliğe sahiptir. Başarılı çıktıları elde etmenizde, size büyük avantaj sağlayacaktır. Brother kırmızı mürekkep kartuş, özellikleri bakımından da oldukça zengindir. Baskı kapasitesinin uzun ömürlü olması, cebinizden tasarruf etmenize yarayacaktır. Ofis ve okul gibi yerlerde de kullanım kolaylığı bakımından, avantaj sağlayan bir üründür. 5.000 sayfa baskı kapasitesi itibariyle de uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

    Brother Kırmızı Mürekkep Kartuş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

    Brother kırmızı mürekkep kartuş, içeriğinde oldukça kalite barındıran bir yazıcı ürünüdür. Yazıcınızın kalite ile buluştuğu brother kırmızı mürekkep kartuş, sorunsuz çıktılar elde etmenize yarayacaktır. Bu sayede de ofiste son dakika toplantılarına hazırlanırken, çıktılarınızın kaliteli bir şekilde hazır olmasına büyük bir şekilde yardımcı olacaktır. Bilgisayarda hazırladığınız yazılarınız ve tablolarınızın başarılı bir şekilde kâğıda yazılmasında en büyük avantajı sağlayacaktır. Brother kırmızı mürekkep kartuş özellikleri bakımından oldukça kaliteli ve dayanıklı bir ürün olma özelliğini bünyesinde bulundurmaktadır.

    Brother Kırmızı Mürekkep Kartuş Tüm Yazıcılar ile Uyumlu mudur?

    Brother kırmızı mürekkep kartuş, başarılı çıktıların tek yardımcı mürekkep kartuşu özelliğine sahiptir. İlgi çekici rengi sayesinde herkes tarafından kullanılabilen bir mürekkep yapısına sahiptir. Bu sayede de oldukça kullanışlı ve ilgi çekici bir ürün olmaktadır. Çoğu yazıcı ile uyumlu olmasının yanına ek olarak bazı yazıcılar ile de uyumu yakalamıştır. Bu yazıcılar ise; DCP-T300, DCP-T500W, DCP-T700W, MFC-T800W bu şekilde dört adet yazıcıdan oluşmaktadır. Başarılı çıktıların tek adres noktası olan, brother kırmızı mürekkep kartuş ile çıktılarınız çok daha kaliteli bir görünüme sahip olacaktır. Okulda sınavlara hazırlanırken ve notlarınızı çoğaltmak istediğinizde, size herhangi bir problem çıkartmayacaktır. Mali tablolarınızın muhteşem bir görünümde yazıcıda yazdırmanıza da yardımcı olacaktır.

    Brother Kırmızı Mürekkep Kartuş Orijinal Bir Ürün müdür?

    Kartuş seçenekleri içinde adından sıkça bahsedilen brother kırmızı mürekkep kartuştur. Bunun bir sebebi de orijinal bir ürün olarak satılıyor olmasından ileri gelmektedir. Orijinal bir ürün olduğu için de yazıcınızda herhangi bir bozulmaya sebebiyet vermemektedir. Bu sayede hem yazıcınızın bozulması gibi bir problem ortaya çıkmayacak, hem de zamanınızdan kayıp vermeyeceksiniz. Brother kırmızı mürekkep kartuş fiyat bakımından da oldukça avantajlı tarifeye sahiptir. Her cebe uygun, cep dostu fiyat tarifesiyle her kesime hitap etme özelliğine sahiptir. Başarılı bir ürün olarak satışta her zaman ilk sıralarda yer almaktadır. Üretim aşamasını da her seferinde hiçbir sorun ortaya çıkarmadan tamamlamaktadır. Bu sayede kaliteli bir ürün özelliği konusunda ilk sıralarda yerini her zaman korumaktadır. Kalite ile yazıcılarınızın buluşması neticesinde kusursuz ve eksiksiz çıktıları da elde edebilirsiniz.

    Brother Kırmızı Mürekkep Kartuş Güvenilir midir?

    Brother kırmızı mürekkep kartuş ilgi çekici renk özelliğine sahip olan bir üründür. Bu sayede de her zaman tercih edilen ürün olma özelliğine sahiptir. Başarılı ham madde özelliklerini içermesinden de dolayı oldukça güvenilir sonuçları elde edebileceksiniz. Orjinal bir ürün olma özelliğinin yanında uzun yıllar, sorunsuz kullanıma uygun bir ürün olma özelliğini de her zaman korumaktadır. Brother kırmızı mürekkep kartuş fiyatları bakımından da uygunluğu konusunda içiniz rahat olabilir. Asla akma ve bozulma yapmamakla beraber, mükemmel yazıların çıktıdan çıkmasına en büyük avantaj sağlayan bir üründür. Sizde, avanas.com adresinden kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.
Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.